Életmód, egészség(+)
Ezoterika(+)
Gasztronómia(+)
Gyermek és ifjúsági(+)
Gyermekek és szülők(+)
Kert és lakás(+)
Self Publishing(+)
Művészet(+)
Nyelvkönyv, idegen nyelvű(+)
Sport, szabadidő(+)
Szakkönyv(+)
Számítástechnika(+)
Szépirodalom(+)
Szórakoztató irodalom(+)
Tankönyv, segédkönyv(+)
Társadalomtudomány(+)
Természettudomány(+)
Történelem(+)
Utazás(+)
Üzleti élet, karrier(+)
Vallás(+)
ÚjdonságokÚjdonságokBestsellerekBestsellerekSzerzőkSzerzők
hr
ekönyvek

 

Kuponok

AJÁNDÉKUTALVÁNY AZ EKONYV.HU-TÓL

Végre kézzelfoghatóvá válik az ekönyv!

Az elegáns, virtuális ajándékkártyával garantáltan örömet szerezhetsz. Sokszor előfordul, hogy tanácstalan vagy, milyen ajándékkal lepd meg szeretteidet? Itt a megoldás: az ajándékutalvány értékével a beváltó a kártyán található összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat az ekonyv.hu több mint 10 000 magyar nyelvű ekönyvet tartalmazó választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből.

Amannyiben szeretnél vásárolni, kérlek, jelezd az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu címen. Virtuális utalványokat tetszőleges értékben tudunk kiállítani, a legnépszerűbbek az 5 000 Ft, 10 000 Ft 15 000 Ft és 20 000 Ft-os utalványok. Egyéni igény esetén adott könyvre vagy könyvekre vonatkozó ajándékutalványt is ki tudunk állítani. 


Érvényesség, felhasználás

Az ekonyv.hu oldalon történt regisztráció után a "profilom" menüpontban kell beírni a "kupon kódja" ablakba az utalvány kódját, ezt követően az utalványon található összeg feltöltésre kerül a felhasználó virtuális számlájára, a "tárcá"-ra. Az utalvány birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, vásárlásnál az utolsó lépésnél a "Fizetés tárcáról" lehetőséget kell választania. Az ajándékutalvány tulajdonosának az tekintendő, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékutalvány egyenlege készpénzre nem váltható be, bankkártyára nem utalható át, másik ajándékutalvány vásárlására nem fordítható, a kártya visszavásárlására pedig nincs mód. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az eKönyv Magyarország nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért vagy esetleges megsemmisüléséért.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy máris utalványt szeretnél vásárolni, kérjük lépj kapcsolatba velünk e-mailben az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu címen.


 

 
 
 

Profilom

E-mail:
Jelszó:

Emlékezzen rám
Új felhasználó regisztrálása
Jelszó emlékeztető

 

bezár