Életmód, egészség(+)
Ezoterika(+)
Gasztronómia(+)
Gyermek és ifjúsági(+)
Gyermekek és szülők(+)
Kert és lakás(+)
Self Publishing(+)
Művészet(+)
Nyelvkönyv, idegen nyelvű(+)
Sport, szabadidő(+)
Szakkönyv(+)
Számítástechnika(+)
Szépirodalom(+)
Szórakoztató irodalom(+)
Tankönyv, segédkönyv(+)
Társadalomtudomány(+)
Természettudomány(+)
Történelem(+)
Utazás(+)
Üzleti élet, karrier(+)
Vallás(+)
ÚjdonságokÚjdonságokBestsellerekBestsellerekSzerzőkSzerzők
hr
ekönyvek

 

Kiemelt ekönyv

Sajtóközlemények

A könyvhétre megújult az ekonyv.hu

Regionális összefogás a magyar ekönyvpiac érdekében

Az eKönyv Magyarország két éve úttörőként indult el hazánkban az ekönyvek terjesztésével. A Shopline és a Líra közös leányvállalataként a célkitűzés a konkrét kereskedelmi tapasztalatok megszerzésén túl egy olyan szellemi műhely megteremtése volt, ahol a kiadókkal közösen lehet gondolkodni a szakma jövőjéről.


A digitális forradalom mára elérte Magyarországot, nincsen olyan könyvkiadó és terjesztő, aki ne gondolkodna valamilyen elektronikus könyvekkel kapcsolatos üzleten. Az eKönyv Magyarország első két éve alatt többször is paradigmaváltás következett be a nemzetközi és így a hazai piacon. Az e-olvasók ára rohamosan csökken, az Adobe által létrehozott titkosítási formát felváltják vásárlóbarát megoldások, és nem utolsó sorban számolni kell a tábla PC-k mellett az Amazon Kindle olvasó térnyerésével.


A választ mindezen kihívásokra csak egy rugalmas, létező összes file formát támogató, végtelenül egyszerűen használható ekönyv áruház adhatja meg. Az ekonyv.hu oldal mögött felépült új áruház a cseh eReading céggel kötött stratégiai szövetség eredménye.


„Mi továbbra is hiszünk a regionális összefogás erejében, így a piacvezető cseh ekönyves vállalattal, állapodtunk meg, hogy közösen fejlesztjük a sok szempontból hasonlóan működő piacainkat. A cseh kollegák, és jómagunk is azon dolgozunk, hogy a nemzetközi globális cégek mellett legyen hazai minőségi alternatívája a digitális könyvterjesztésnek. Könnyű volt megértenünk egymást, hiszen ugyanazon kihívások elé nézünk, amit együtt gazdaságosabban, jobban és gyorsabban oldhatunk meg." - nyilatkozta Weiler Péter társ-ügyvezető
A Shopline és a Líra webáruházak ekönyv szekciója is hamarosan jelentősen átalakul. A titkosítás módszere és az elérhető file formátumok is kibővülnek, így a Kindle felhasználók végre itt is tudnak magyar tartalmat vásárolni.
Az eReading a cseh piacra sikeresen adaptált egy 35 ezer forintos fogyasztói árnak megfelelő értékű e-olvasót, amit az eKönyv Magyarország is szándékozik még idén bevezetni a piacra. Az integrált szoftver előnye, hogy az ekonyv.hu oldalon vásárolt kiadványok WiFi-n keresztül azonnal olvashatóak. Az online áruházhoz csatlakozva a digitális könyvtárunk is könnyen bővíthető az olvasó eszközön keresztül.


„Cégünk legfontosabb értéke, hogy már rendelkezünk naprakész, és jelentős kereskedelmi értékkel bíró kiadványok terjesztési jogával. Ennek ellenére nem vagyunk elégedettek a magyar nyelven elérhető ekönyvek mennyiségével. Az ekonyv.hu jelenleg 1200 könyvet forgalmaz, és bár ez a szám folyamatosan emelkedik, mégis azt reméljük, hogy a kiadók számára is több kényelmi funkciót nyújtó platformunk és az emelkedő forgalom felgyorsítja majd a folyamatot. Minden magyar könyvkiadónak rendelkeznie kell digitális stratégiával, nincsen más alternatíva a korral haladni kell, a változásoknak az élére kell állni." - nyilatkozta Starcz Ákos társ-ügyvezető

 
Hosszú, fényes folyó
Hosszú, fényes folyó
Liz Moore
ekönyv: 2 890,- Ft
 
Utolsó levél haza
Utolsó levél haza
Rachel Hore
ekönyv: 2 990,- Ft
 
Hívatlan vendég
Hívatlan vendég
Vi Keeland
ekönyv: 3 199,- Ft
 
Egy könyvmoly élete
Egy könyvmoly élete
Abbi Waxman
ekönyv: 2 599,- Ft
 
Az Éden Kapui
Az Éden Kapui
Adrian Tchaikovsky
ekönyv: 3 795,- Ft
 
Sötétség
Sötétség
Ragnar Jónasson
ekönyv: 1 990,- Ft
 
Harcok - Harcom 6.
 
Strandkönyv
Strandkönyv
Emily Henry
ekönyv: 1 990,- Ft
 
 
 
 

Profilom

E-mail:
Jelszó:

Emlékezzen rám
Új felhasználó regisztrálása
Jelszó emlékeztető

 

bezár