Kiemelt ekönyv
„Örüljetek!" - időnként így fejezi be főzős-evős történeteit és receptjeit Dragomán György. Évek óta olvassuk ezeket a személyes beszámolóka ...[több]...
ekönyv: 3 499,- FtPéterfy-Novák Éva és Szentesi Éva első közös kötetében az olvasók bepillanthatnak a szerzők életébe, barátságába és konyhájába. Hol vidámabb, h ...[több]...
ekönyv: 2 599,- FtA Hogy ne halj meg! című könyv New York Times bestsellerlistás szerzője lenyűgöző új kötetében a maradandó testsúlycsökkenés tudományos hátter ...[több]...
ekönyv: 4 990,- Ft2008. óta élek Olaszországban, egy olasszal osztom meg a mindennapjaimat. Az eltelt 12 év alatt megtanultam sütni, főzni „olaszosan". Bevallom, a kezdeti id ...[több]...
ekönyv: 2 499,- FtHússal? Hús nélkül? Minden, ami vegán, egészséges? Komoly vállalkozás egy fiatal orvostól, hogy táplálkozási tanácsoktól harsogó világunkban szakmai al ...[több]...
ekönyv: 2 100,- FtMost is, mint mindig, leülök, és számot vetek azzal, milyen emlékeim vannak a zselatinnal kapcsolatban, és mi az, ami elsősorban motivál engem arra, hogy ...[több]...
ekönyv: 990,- FtSzabó Magda még halála után bő tíz évvel is tartogat meglepetést számunkra. Hagyatékából előkerült egy újabb, jócskán megtépázott, rongyos-rojtos s ...[több]...
ekönyv: 1 990,- FtA profi újságíró és amatőr borivó Bianca Bosker mindaddig nem sokat tudott a borról, míg fel nem fedezte azt a világot, ahol az íz, a zamat az úr: az elit ...[több]...
ekönyv: 2 999,- Ft"Ezt a könyvet az esendő, erőfeszítéseikért viszont nagyon is becsülnivaló kétbalkezeseknek írtam. Ők azok, akiket a legnagyobb igyekezettel létreho ...[több]...
ekönyv: 974,- FtDobos C. József neve kétségkívül összeforrt az általa kitalált dobostortával. És ez nem véletlen. Dobos ma már világhírű "találmánya" a vé ...[több]...
ekönyv: 1 990,- FtA könyv 60 világhírű filmszínész rövid portréját és pályaképét tartalmazza Lauren Bacalltól Orson Wellesig, Greta Garbótól Paul Newmanig – és ...[több]...
ekönyv: 1 990,- FtA lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. ...[több]...
ekönyv: 3 890,- FtSem szakácskönyvekre szakosodott kiadó, sem szakácskönyvek lelkes gyűjtője nem vagyok. Viszont nagy becsben tartom a műfaj néhány emlékezetes darabját ...[több]...
ekönyv: 2 990,- FtLassan megszokjuk, hogy a nagyvárosokban már november elején elkezdenek készülodni az év végi ünnepekre. A „kereskedelmi karácsony” mind elorébb s elo ...[több]...
ekönyv: 490,- FtÉvtizedeken át "a" szakácskönyv magyar családok tízezrei számára. Ami nincs benne, az nem is létezik a magyar konyhában. Alapételeink klasszikus ...[több]...
ekönyv: 1 490,- FtAz úriember, akinek szőlővirág szaga volt – mi más is lehetne ez, mint egy gyönyörűséges Krúdy-írás címe. Főhőse egy őszi „lehullott levelű” esti k ...[több]...
ekönyv: 490,- Ft