Életmód, egészség(+)
Ezoterika(+)
Gasztronómia(+)
Gyermek és ifjúsági(+)
Gyermekek és szülők(+)
Kert és lakás(+)
Self Publishing(+)
Művészet(+)
Nyelvkönyv, idegen nyelvű(+)
Sport, szabadidő(+)
Szakkönyv(+)
Számítástechnika(+)
Szépirodalom(+)
Szórakoztató irodalom(+)
Tankönyv, segédkönyv(+)
Társadalomtudomány(+)
Természettudomány(+)
Történelem(+)
Utazás(+)
Üzleti élet, karrier(+)
Vallás(+)
ÚjdonságokÚjdonságokBestsellerekBestsellerekSzerzőkSzerzők
hr
ekönyvek

 

Kiemelt ekönyv

Minél véresebb
ekönyv: 3 299,- Ft
 

Felhasználási feltételek

Általános szerződési feltételek

A webáruház működését Magyarország törvényei szabályozzák. 

I. A Szolgáltató

1. A www.ekonyv.hu online áruházat az eKönyv Magyarország Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").

2. A Szolgáltató cégneve: eKönyv Magyarország Kft.

3. A Szolgáltató székhelye: 1086 Budapest, Dankó u. 4-8.

4. A Szolgáltató adószáma: 12456477-2-42

II. A szolgáltatás igénybevétele

1. Ekönyvek vásárlása kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.ekonyv.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos visszaigazoló e-mailt és PDF nyugtát a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. ÁFÁ-s számla igénylése az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu e-mail címen lehetséges.

2. A felhasználó hozzájárul, hogy neve, illetve a tranzakció száma belekerüljön az általa vásárolt ekönyvekbe a 2. oldalra, illetve kódolt formában az ekönyvbe is.

3. Kézhezvételi időpont az elektronikus file letöltésének ideje.

4. Felhasználó nem gyakorolhatja az elállási jogot, amennyiben az elektronikus könyv file letöltése megtörtént.

5. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

6. Ha a megrendelt és letöltött ekönyv hibás azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.

7. Amennyiben a felhasználó az ekonyv.hu oldalon vásárolt ekönyvet bármilyen, nyilvános internetes felületre feltölti, az az 1999. évi LXXVI. törvénybe ütköző engedély nélküli többszörözésnek minősül, amiért a felhasználó a felelős. Ebben az esetben az eKönyv Magyarország Kft. megszüntetheti a felhasználó felhasználói fiókját.

8. Amennyiben a fenti 7. pontban foglaltakat a felhasználó megsérti, az eKönyv Magyarország Kft. jogosult a felhasználó regisztrációjának felfüggesztésére, vagy törlésére. Amennyiben a jogsértés miatt eljárás indul, a Szolgáltató a regisztráció során tudomására jutott, felhasználóra vonatkozó adatokat az eljáró szerveknek az adott eljárásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően átadhatja.

9. Az eKönyv Magyarország Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

10. A letöltött ekönyvek esetében, azok tartalmáért a mindenkori Kiadó felel.

11. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.ekonyv.hu oldalon a Súgó menüpontban olvashatóak.

11. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

12. Az ekonyv.hu oldalon megvásárolható termékekért csak bankkártyával lehetséges a fizetés. A bankkártyás fizetést a First Data rendszere biztosítja. 

III. Egyéb rendelkezések

1. A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

2. A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

3. A felhasználó a III.3 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

4. Az eKönyv Kft. magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.

5. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, a Szolgáltató címén.


Érvényes 2012. május 1-től

Adatvédelmi szabályzatunk itt található. 

 

 
 
 

Profilom

E-mail:
Jelszó:

Emlékezzen rám
Új felhasználó regisztrálása
Jelszó emlékeztető

 

bezár