Kékesi Dóra

Termék találatok (4 darab)

Kékesi Dóra

Kékesi Dóra 1982. július 1-én született Szegeden. Tősgyökeres szegedinek tarja magát, ahol 32 éves koráig élt.

Jelenleg egy Szeged melletti kis városban, Sándorfalván lakik családjával: férjével és két gyermekével, Saroltával és Fannival.

Az írónő 2007-ben szerezte meg egyetemi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen, mint terület- és településfejlesztő geográfus. Jelenleg is a szakmájában dolgozik a Szatymaz Községi Önkormányzatnál, mint pályázati referens.

Az írás előtt az éneklés töltötte ki az életét. A kétezres évek elején elnyerte a Szeged hangja díjat, országos francia dalversenyen negyedik helyezett lett. A Miss University egyetemi versenyen második helyezést ért el. 2005-ben a Megasztár 3. tehetségkutató műsorában a 10.000 jelentkezőből sikeresen bejutott a legjobb ötven versenyző közé. 2007-ben a Csillag születik műsorban a legjobb 42 énekes közé jutott be. 2010-ben a JATE Musical dalverseny musical kategóriájában 1. helyezést ért el. 2010 után megjelent az írás az életében, ami azóta a szenvedélyévé vált, háttérbe szorítva ezzel az éneklést.

Első könyve, A szív rabjai 2015-ben jelent meg a Publio kiadónál. Az írónő a történelmi romantikus regényt Dora K. Blue írói álnéven adta ki. Második könyve, amely egyben az első olyan regénye volt, amit már saját neve alatt publikált, A holnap érintése című történelmi romantikus dráma volt. A regény az Álomgyár kiadónál jelent meg és egy eltitkolt szerelem történetét meséli el 1956-ból. Ezt követően Dóra műfajt váltott és 2018-ban megjelentette a Várom a párom című regényét, amely egy könnyed, humoros romantikus történet. Ezt egy romantikus kalandregény, a Rád találok követte 2020-ban, ahol a főhősök egészen Costa Ricáig repültek. 2022-ben az írónő egy bájos, megható, mégis könnyed romantikus regénnyel, az Együtt, veled című regénnyel jelentkezik.

Könyveiben jellemzően központi szerepet tölt be a szerelemért és a boldogságért való küzdelem. Regényei a történelmi romantikus dráma, valamint a könnyed, kalandos romantikus műfajokba sorolhatók sajátos humoros stílussal fűszerezve.

Facebook: /KekesiDora.Iro

Instagram: kekesidora_official

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot