Ludányi Bettina

Termék találatok (13 darab)

Ludányi Bettina

„Már gyermekként is imádtam a könyveket, a kamaszkorom beköszöntével pedig a lapok között leltem menedékre. Úgy éreztem, kiszakadhatok a valóságból és megélhetek olyan élményeket, amelyeket a való életben esetleg nem tudtam.

Ám volt egy pont, azt hiszem tizenöt éves lehettem, amikor azt éreztem, hogy kész vagyok kezembe venni az irányítást. Voltak könyvek, amelyek örökre belevésték magukat a szívembe, ám olykor-olykor maradt bennem hiányérzet. Ott volt az a gondolat, hogy én máshogy alakítottam volna a cselekményt.

Ez vezetett el oda, hogy megírjam az első történeteimet, amelyek a mai napig a laptopomon pihennek. Ezek az apró lépések és elhatározások vezettek el oda, hogy végül 2017-ben megjelent az első regényem Az egyetlen menedék címmel. Onnantól kezdve nem volt megállás. Az írás az életem szerves részévé vált. Már el sem tudnám képzelni anélkül a napjaimat.

Imádok történeteket megálmodni, karaktereket életre hívni és persze egy-egy regényem által kapcsolódni az olvasókkal, új embereket megismerni.

Fantasztikus érzés, hogy ennek a gyönyörű szakmának a képviselője lehetek.” – Ludányi Bettina

Facebook: https://www.facebook.com/irokkozott/

Instagram: https://www.instagram.com/bettinaludanyi/?hl=hu

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot