K. M. Holmes

Termék találatok (11 darab)

K. M. Holmes

Miskolcon, 1981.03.26-án született és a mai napig ott él. Az általános iskola után kereskedelmi szakközépiskolába járt, majd végzettségének megfelelően a kereskedelmi ágazatban helyezkedett el, és üzletvezető-helyettesként dolgozott. Azonban hét év után teljesen más területre sodorta az élet és bírósági végrehajtó jelölt lett belőle.

2020-ban jelent meg az első regénye Tiéd a főszerep címmel. A könyv könnyed, laza, humoros és megállíthatatlanul zajlanak benne az események. Romantikus, ugyanakkor az erotika is jelentős hangsúlyt kapott benne. Különlegessége, hogy három szemszögből követhetjük benne az eseményeket, így a szereplőket még közelebb hozza az olvasókhoz. De a történet itt nem állt meg, mert három részes sorozattá nőtte ki magát, melyek különálló kötetként is megállják a helyüket.

A Neked megadom magam című regényében már megmutatta az olvasóknak, hogy keményebb talajon is megállja helyét, hiszen elhagyta a hollywoodi, csillogó miliőt és belehuppant a maffia sötét világába, ami a Dario című könyvében teljesedett ki igazán.

„Az írás számomra több, mint hobbi. Maga a kiteljesedés. Nagyszerű érzés rátalálni arra a dologra, amit az ember teljes szívvel és szenvedéllyel csinálhat. Az írás nekem pont ilyen, melyet soha nem akarok abbahagyni, hiszen a fantáziavilágomban végeláthatatlan a kiírásra váró történetek sora. Minden vágyam, hogy az olvasóknak is szárnyakat adjak és elvihessem őket ebbe a sejtelmes világba.”

Facebook: https://www.facebook.com/K.M.Holmes.szerzo

Instagram: https://www.instagram.com/k.m.holmes/?hl=hu

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot