Pap Éva

Termék találatok (2 darab)

Pap Éva

Pap Éva magyar írónő, akinek jellegzetes elhivatottsága, hogy írásain keresztül a délszláv kultúrát közvetítse a hazai olvasóközönség számára.

1969. április 6-án született Szegeden. Kezdeti alkotóéveiben meghatározó volt az amatőr színjátszás és újságírás.

2019-től jelentek meg első publikációi, novellák a Pannon Tükör és Irodalmi jelen folyóiratokban.

„García Márquezhez hasonlóan azt vallom, hogy az írónak három élete van. A nyilvános, a privát és egy titkos. Az olvasó számára ez mind érdekes lehet, de úgy gondolom, sokkal izgalmasabb, ha ezek tapasztalatait ötvözöm és belefűzöm a regényeimbe. Ezt teszem, mert egy érzést nehéz kitalálni, ha nem velünk történik meg. A szöveg ettől lesz hiteles, erre mondja azt az olvasó, hogy igen, ott voltam a szereplővel, velük együtt éreztem, sírtam és örültem.” – Pap Éva

2020-ban jelent meg első nagysikerű történelmi romantikus könyve az És újra felkel a nap, amely egy különös szerelmi háromszög történetét meséli el. A regényt 2021-ben egy újabb jugoszláv vonatkozású történet, a Mielőtt lemegy a nap követte.

2022-ben a szerző zsánert vált és megjelenik a Megbocsátás, amely mai kérdést boncolgat. Egy házasságot, ami egy félrelépéstől megingott, vajon meg lehet-e menteni?

Facebook oldal: https://www.facebook.com/boulevare5 ) Pap Éva szerzői oldala

Instagram oldal: @ivkovica_pap_eva

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot